Lindi më 1938 në Durrës. Me 26 tetor 1963, Gjykata e Durrësit e dënoi me 12 vjet burg dhe konfiskim të pasurisë në bazë të neneve 64 dhe 10 të Kodit Penal. Më 14 dhjetor 1989, Gjykata e Durrësit e dënoi për "ushtrim të tregëtisë së ndaluar” me 10 muaj riedukim.

 

Source: AISKK, Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5/1, Faqe 907.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.