U arrestua dhe u burgos pa asnjë vendim ndalimi prej ushtrisë popullore, më 27 shtator 1946, sepse nuk u paraqit «në mbledhjet që janë bërë nga komanda e ushtrisë, ku është folur për dorëzimin e armëve».

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 99.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.