Lindi në vitin 1927, në fshatin Kakunjë të Tiranës. Më 26 shtator 1951, me vendim nr. 268, Gjykata Ushtarake Territoriale e Tiranës e deklaroi fajtor se "ka strehuar e ndihmuar kriminelët e arratisur" dhe e dënoi me një vit heqje lirie dhe punë të detyruar.

Source: F. 1, V. 2014, D. 18, f. 283-284
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.