Lindi më 1906, në Kolonjë. Më 14 shtator 1946, me vendim nr. 264, Gjykata Ushtarake e Korçës e deklaroi "armik të popullit dhe sabotator të pushtetit" dhe e dënoi me 7 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës civile me baraz me kohën e dënimit.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 64, FL. 23-24
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.