Lindi më 1886, në Elbasan. Me vendimin nr. 164, datë 18 korrik 1946, Gjykata Ushtarake e Elbasanit e deklaroi “sabotator të pushtetit”, dhe e dënoi me vdekje, humbjen e të drejtave qytetare e politike të përhershme, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme dhe 1 000 franga.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 82, fl. 80-81.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 82, fl. 80-81
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.