Lindi më 6 dhjetor të vitit 1942, në Durrës. Më 1 gusht 1977, Gjykata e Durrësit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 5 vjet heqje lirie.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 189.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.