Më 2 mars 1951, dëbohet bashkë me familjen e saj në Skrapar. Internimi u krye pak ditë pas ekzekutimit të Jonuz Kacelit, bashkëshortit të saj. Në letrën dërguar nga Tirana Komitetit Ekzekutiv të rrethit Skrapar, thuhej: “Dërgohen në atë qytet të dëbuar nga Tirana familjet e disa reaksionarëve të pushkatuar këto kohët e fundit për aktivitet terrorist kundra Pushtetit Popullor. Këto janë: 1) Familja e Jonus Kacelit. Interesohuni për sistemimin e saj në ndonjë ndërtesë, gjithashtu t’u gjendet ndonjë punë sa për të siguruar bukën e gojës.” U internua me 7 fëmijë nga 16 në 3 vjeç dhe vjehrrën.

Në vitin 1954 u rikthyen në Tiranë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 388
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.