Lindi më 1941, në Vlorë. Arsim i mesëm. Më 17 nëntor 1958 arrestohet për agjitacion dhe propagandë dhe lirohet më 23 prill 1963. Punon si saldator. Në vitin 1968 internohet familjarisht. Në vitin 1990 emigron në SHBA. Në vitin 2012 dekorohet nga Presidenti i Republikës me dekoratën e mirënjohjes me motivacionin “Për kontribut të lartë dhënë në diasporë për pritjen dhe përcjelljen e figurave të larta kombëtare”.

 

 

Source: Tribuna Shqiptare, 19 gusht 2014
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.