Lindi më 21 gusht të vitit 1930, në Gjirokastër. U arrestua më 1967, dhe më 23 janar të po atij viti, Gjykata e Tiranës e dënoi me 8 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e pasurisë për «agjitacion dhe propagandë». U riarrestua pas revoltës në Repartin e riedukimit 303 Spaç (21-23 maj 1973), por çështja kundër tij dhe të pandehurve të tjerë Zef Ashta , Gramoz Spaho  dhe Muho Curro , u pushua për mungesë provash. Në vitin 1981 u internua bashkë me të shoqen, Zyrha Mustën , në fshatin Përcëllesh të  Tiranës. Në vitin 1990 u largua nga Shqipëria dhe sot jeton në Itali.

Source: AISKK, F.1, V.2012, D.1, Fl. 119.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.