Lindi më 1940, në Durrës. Më 28 dhjetor 1962, me vendim nr. 220, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi me akuzën "për vepra terrorriste" me 15 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbje të së drejtës elektorale për 5 vjet.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 12, FL. 264-265
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.