Lindi më 1929, në Arras të Dibrës. Më 1 dhjetor 1979, me vendim nr. 109, Gjykata e Shkodrës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër shtetit" dhe e dënoi me 7 vjet burg dhe heqjen e të drejtës elektorale për 5 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 121
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.