Lindi më 14 korrik 1912, në Panarit të Korçës. Më 28 prill 1950, Gjykata Ushtarake Territoriale e Korçës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe “moskallëzim të grupit” dhe e dënoi me 15 vjet burg dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet kohë.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84/1, fl. 177-178.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 84/1, fl. 177-178
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.