Datëlindja: 1921. Vendbanimi: Tujë, Gramsh. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 1 shtator 1947. Dënuar: 10 vite. Zbritje dënimi: 5 vite. Akuza: ka dezertuar nga ushtria dhe arratiset me të tjerë

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.