Lindi më 16 maj të vitit 1939, në Majtare të Dibrës. Më 5 maj 1969, Gjykata e Rrethit të Dibrës e deklaroi fajtor për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut» dhe e dënoi me 25 vjet heqje lirie.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 63.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.