Lindi më 1930, në Shupenzë, Dibër. Më 24 mars 1977, me vendim nr. 38, Gjykata e Dibrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut" me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave qytetare dhe politike.

Source: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 219-220
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.