Lindi në vitin 1921, në Qenurjo të Sarandës. Më 4 mars 1976, me vendimin nr. 33, Gjykata e Sarandës e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor” dhe e dënoi me 8 vjet burg. Vdiq më 30 maj të vitit 1982 në kampin nr. 309.

Fondi 1, viti 2014, dosja 16, fl. 217-218.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 16, fl. 217-218
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.