Lindi më 1923, në Zagori, Gjirokastër. U arrestua më 14 nëntor 1944. Më 21 prill 1945, Gjykata Ushtarake, Korporata e Parë Tiranë e dënoi me akuzën “kriminel lufte” dhe “armik i popullit” me vdekje dhe konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme. Dënimi me vdekje është aprovuar edhe nga Gjykata e Lartë Ushtarake.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 463-464.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 463-464
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.