Lindi në 1938, në Tiranë. Më 26 shtator 1960, me vendim nr. 19, Gjykata Ushtarake e Gjirokastrës e dënoi për "tradhëti ndaj atdheut, përhapje të informative ushtarake dhe krimin e agjitacionit e propagandës", me 25 vjet burg, konfiskimin e pasurisë së tij dhe humbjen e të drejtave elektorale për 4 vjet. Më 10 dhjetor 1950, dënimi iu zbrit në 20 vjet burg.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2014, D. 9, Fl. 351
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.