Lindi më 1932, në Poliçan. Më 29 gusht 1958, me vendim nr. 26, Gjykata Ushtarakee Gjirokatrës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit" dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës elektorale për 4 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 44, FL. 47-49
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.