Lindi më 14 shtator 1919, në Delvinë. Me vendimin nr. 3, datë 23 gusht 1964, Gjykata e Lartë e deklaroi fajtor për “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 14 vjet burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 99, fl. 92-93.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 99, fl. 92-93
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.