Lindi më 1928, në Gjirokastër. Më 7 shtator 1959, me vendim nr. 22, Gjykata Popullore Tepelenë e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtave politike për 4 vjet kohë.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 63, FL. 75-76
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.