Lindi më 3 qeshor të vitit 1929, në Korçë. Më 11 maj 1972, Gjykata e Rrethit të Elbasanit e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 85.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.