Lindi më 1905, në Tiranë. Më 25 gusht 1951, është dënuar "për mospërmbushje të kontratës së furnizimit", me 5 vjet burg me punë të detyruar. Më 29 maj 1962, me vendim nr. 78, Gjykata Ushtarake Tiranë e dënoi "për tradhëti ndaj atdheut në formën e arratisjes", me 10 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtave elektorale për 3 vjet.

Source: F. 1, V. 2014, D. 24, Fl. 244-245
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.