Lindi më 1897, në Lavdar, Korçë. Më 21 shtator 1951, me vendimin nr. 165, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi për “pjesëmarrje në grup kundër shtetit” dhe për “agjitacion e propagandë” me 20 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 21, fl.448.

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 21, fl.448
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.