Datëlindja: 1930. Vendbanimi: Saragqinist, Gjirokastër. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 29 prill 1949. Dënuar: 5 vite. Zbritje dënimi: 3 vite. Akuza: ka furnizuar të arratisurit dhe arratiset në Greqi

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.