Lindi më 1906 me vendbanim në Zhejë e poshtme. Shtresa e varfër. Arrestohet më 18 ______ 1949 duke u dënuar me 5 vite burg. Akuzohet se ka strehuar dhe furnizuar kriminelë të arratisur.

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.