Avokat, nacionalist. Lindi në Korçë, në vitin 1894. Studioi për jurisprudencë në universitetin e Harvardit. Pas kthimit, ushtroi profesionin e avokatit në qytetin e lindjes. Si nacionalist, u përfshi në lëvizjen dhe aktivitetin e Ballit Kombëtar. U ekzekutua nga komunistët më 1945.

 

Source: Alma Liço, Krahë të këputur, ISKK, 2015, f. 10; AISKK, F. 1, V. 2016, D. 43/1, f. 100; D. 45/2, f. 85-86
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.