Lindi në vitin 1937, në qytetin e Dibrës. Më 10 korrik 1965, me vendimin nr. 41, Gjykata e Qarkut të Tiranës e deklaroi fajtor për “arratisje jashtë shtetit mbetur në tentativë” dhe “agjitacion e propagandë” dhe e dënoi me 13 vjet heqje lirie dhe konfiskimin e pasurisë.

Fondi 1, viti 2014, dosja 19, fl. 130-131.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 19, fl. 130-131
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.