Lindi më 21 qershor 1951, në Korçë. Me vendim nr. 380, datë 18 nëntor 1980, Gjykata e Elbasanit e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë kundër shtetit», dhe e dënoi me 7 vjet burg e 5 vjet internim. Me vendim nr. 39, datë 13 korrik 1984, Gjykata e Lezhës e deklaroi fajtor për «agjitacion e propagandë», dhe e dënoi me 10 vjet e 6 muaj burg dhe internim.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017),338
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.