Lindi më 1894, në Elbasan. U arrestua më 27 dhjetor 1947. Më 8 janar 1948, me vendim nr.90, Gjykata e Prefekturës e dënoi për “faje kundër popullit dhe shtetit”, me 2 vjet burg dhe punë të detyruar. U lirua më 31 dhjetor 1949.

Source: AISKK, Fondi 1, Viti 2015, Dosja 21, Fl. 119
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.