Lindi më 1913, në Kolonjë. Më 14 shtator 1946, me vendimin nr. 264, Gjykata Ushtarake e Korçës e dënoi për “ka organizuar mbledhje të ndryshme me qëllim për të përmbysur pushtetin popullor, ka marrë pjesë në krijimin e Komitetit Krahinor të Kolonjës” me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe humbjen e të drejtës civile baras me kohën e ndëshkimit. Më 13 mars 1968, me vendimin nr. 3, Gjykata e Korçës e dënoi për “agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor” me 10 vjet burg dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

 

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 45-46.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 45-46
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.