Lindi më 20 maj të vitit 1929 në Leporash të Shkodrës. Më 30 tetor 1961, Gjykata e Rrethit të Shkodrës e deklaroi fajtor për krimin e «agjitacionit e propagandës kundër pushtetit popullor» dhe e dënoi me 7 vjet burg.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 68.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.