Lindi në vitin 1925, në Korçë. Shifrant në seksionin e punëve të brendshme, Tropojë. U arrestua më 14 gusht 1950 dhe më 30 dhjetor po të atij viti, me vendimin nr. 103, Kolegji Ushtarak i Gjykatës së Lartë e deklaroi fajtor për “krime kundër shtetit”, se “ka kaluar kufirin dhe është rekrutuar nga UDB” dhe e dënoi me vdekje, pushkatim. U ekzekutua më 13 shkurt të vitit 1952, në Peshkës, fshat në juglindje të Tiranës.

Fondi 1, viti 2014, dosja 18, fl. 449-450; Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 29-30, 108-109.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 18, fl. 449-450; Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 29-30, 108-109
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.