Më 5 mars 1944, ekzekutohet me ushkatim pa gjyq me urdhër të Mehmet Shehut.

Source: https://en.kujto.al/si-ekzekutoi-mehmet-shehu-pa-gjyq-22-djem-dhe-burra-ne-martanesh-ja-lista/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.