Lindi më 16 gusht të vitit 1943, në fshatin Çorush të Mallakastrës. Më 27 shtator 1982, Gjykata e Fierit e dënoi me 9 vjet heqje lirie, 5 vjet internim dhe humbje të së drejtës elektorale për 5 vjet kohë për «agjitacion e propagandë».

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 202.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.