Lindi më 5 tetor të vitit 1920, në fshatin Macukull të Matit. U arrestua më 18 qershor 1945, dhe më 2 korrik të po atij viti, Gjykata Ushtarake e Beratit e deklaroi fajtor «se ka dezertuar nga ushtria», dhe e dënoi «me 20 vjet burg, me punë të detyruar, humbjen e nderit ushtarak dhe të drejtave civile, baraz me kohën e ndëshkimit».

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 388
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.