Lindi më 1942, në Vlorë. Ka vuajtur burg për motive politike. Është arrestuar më 11 shtator 1959 dhe është liruar më 27 prill 1969.

Source: AISKK, F. 1, V. 2015, D. 20, FL. 122-123.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.