Lindi në vitin 1893, në Pogradec. Me vendimin nr. 4, datë 14 maj 1945, Gjykata Ushtarake e Pogradecit e deklaroi “armik të popullit”, dhe e dënoi me 30 vjet burg, punë të detyruar, si dhe konfiskim të pasurisë së tundshme e të patundshme.

Fondi 1, viti 2017, dosja 88, fl. 80-81.

Source: Fondi 1, viti 2017, dosja 88, fl. 80-81
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.