I vrarë në Beden, ku kryente dënimi, 3-4 ditë para shkrirjes së kampit, pa asnjë paralajmërim.

Source: Burgjet dhe kampet e Shqipërisë komuniste, Kastriot Dervishi, ISKK, 2015
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.