Lindi më 1887, në Elbasan. Më 10 maj 1951, Gjykata Territoriale Ushtarake e Korçës e dënoi "për strehim dhe furnizim të diversantëve", me 10 vjet burg, konfiskimin e pasurisë, dhe humbjen e të drejtave elektorale për 5 vjet.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 126
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.