Lindi më 1909, në fshatin Pojan të Korçës. Më 17 nëntor 1945, me vendimin nr. 13, Gjykata Ushtarake e Pogradecit e deklaroi “armik të popullit” dhe “kriminel lufte” dhe e dënoi me 30 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës civile për 5 vjet kohë. Me dekret, dënimi iu zbrit në 10 vjet burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81, fl. 174-175.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 81, fl. 174-175.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.