Lindi më 6 shtator të vitit 1936, në Krujë. Më 5 qeshor 1979, Gjykata e Rrethit të Krujës e deklaroi fajtor për «krimin e agjitacionit dhe propagandës kundër shtetit» dhe e dënoi me 7 vjet burg dhe heqjen e medaljes «për punë të shquar në ekonomi bujqësore».

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 104
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.