Lindi më 1905, në Prishtë të Skraparit. U diplomua për oficer në Itali. Ishte anëtar i qarkorit të Ballit Kombëtar dhe zëvendëskomandant batalioni i forcave të Ballit Kombëtar, me gradën toger. Më 22 shtator 1945, u dënua me vdekje, pushkatim.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 101/1, fl. 165, 171.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 101/1, fl. 165, 171
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.