Lindi më 1895, në Shkodër. U arrestua më 14 shtator 1946. Më 27 prill 1947, Gjykata Ushtarake e Shkodrës e dënoi se “ka agjituar e propaganduar kundër pushtetit”, me burg të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë së luajtshme e të paluajtshme, heqjen e të drejtës qytetare e politike dhe punë të detyruar. Dënimi iu ul në 20 vjet burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 85-86.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 85-86
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.