Lindi më 1909, në fshatin Gostimë të Elbasanitit. Me vendim nr. 2, datë 26 janar 1962, e dënoi për krimin e «agjitacionit e të propagandës» dhe e dënoi me 8 vjet burg.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist VI (Tiranë: ISKK, 2017), 323
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.