Lindi më 1 shkurt të vitit 1942, në Hotesh të Dibrës. Më 5 maj 1969, Gjykata e Rrethit të Dibrës e deklaroi fajtore për «krimin e tradhëtisë ndaj atdheut» dhe e dënoi me 10 vjet heqje lire.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 6
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.