Lindi më 1906, në Çukë, Sarandë. Më 16 dhjetor 1977, me vendimin nr. 128, Gjykata e Gjirokastrës e dënoi për “tradhti ndaj atdheut”, me 16 vjet burg, konfiskim pasurie dhe humbjen e të drejtës elektorale për 5 vjet.

Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 340-341.

Source: Fondi 1, viti 2014, dosja 24, fl. 340-341
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.