Dom Ndoc Sahatçija, i biri i Rrokut dhe i Nushes, lindur më 1907,  ka mbaruar Theollogjne, me profesion Ipeshkv, lindur ne Breg te Mates, i arrestuar me daten 26/6/ 1947. Denuar nga Gjykata Ushtarake e Shkodres me 8 janar 1948 me 15 vjet heqje lirie.  
Source: AMB, Dosja hetimore-gjyqësore e Frano Gjinit
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.