Lindi më 1924, në Malaj, Mirditë. U internua për motive politike. Më 23 korrik 1993, me vendim nr. 25, Komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së vuajtjes së dënimit administrativ ka vendosur njohjen e kohës së internimit nga Mirdita në Berat dhe Tepelenë, prej 4 janar 1947 deri më 20 shkurt 1952.

 

 

Source: AISKK, F 1. V 2013. D 5/1. Fl. 1408
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.