Source: AQSH, F.14, V.1945, D.215, fl.22

Ndrek Loka i biri i Dilës  dhe Lokës, lindur në Juban më 1880, bujk, arrestuar më 7/2/1945 nga shtabi i Brigadës së II, Mbrojtjes së Popullit.
Source: Arkiva e shtetit , AQSH, F.14, V.1945, D.215, fl.22
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Dokumenti i 10 shkurtit 1945, ja lista me 40 të arrestuar, kryesisht bujq nga Shkodra, armiq të regjimit

Një listë me 40 të burgosur, të cilët ishin arrestuar brenda 4 ditëve, kryesisht në Lexo më shumë

blank

Komunistët në Koplik: Po djegim shtëpi e pushkatojmë ata që nuk dorëzojnë armët

Raporti i 7 shkurtit 1945/ Janë djegur shtëpitë e Mark Sokolit e të Kol Tom Lexo më shumë